Omvorming ProRail tot zbo

Railcenter, AmersfoortNederland

Spoorpro Seminar
Omvorming ProRail tot zbo

Tijdens het SpoorPro Seminar krijgt u uitleg over wat de omvorming van ProRail voor uw organisatie betekent

Marieke van Gompel
Programmamanager SpoorPro Seminar

In december 2016 besloot het Kabinet Rutte II om ProRail om te vormen van een besloten vennootschap (bv) naar een zelfstandig bestuursorgaan met eigen rechtspersoonlijkheid (zbo). ProRail is nu nog een besloten vennootschap met een eigen raad van commissarissen. In de nieuwe structuur valt het bedrijf onder de directe verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Houd mij op de hoogteRegistreer

Het kabinet stuurt begin 2020 het wetsvoorstel voor de omvorming van ProRail tot zbo naar de Tweede Kamer. Het is de bedoeling dat de wet op 1 januari 2021 in werking treedt.

Tijdens het SpoorPro Seminar omvorming ProRail tot zbo, dat plaatsvindt op dinsdag 10 maart in Amersfoort, zal het wetsvoorstel worden besproken en zullen diverse deskundigen ingaan op de implicaties van de omvorming van ProRail tot zbo. Ook zullen zij uitleggen wat deze structuurwijziging voor de spoorsector betekent.

Diverse deskundigen geven hun visie op de structuurwijziging van ProRail:

Sprekers en programma

Diverse deskundigen geven hun visie op de structuurwijziging van ProRail. Het programma is zorgvuldig voor u samengesteld. Bevestigde sprekers zijn:

Bekijk het programma

Organisatie

Het SpoorPro Seminar omvorming ProRail tot zbo wordt georganiseerd door:

       

Registreer