HET ERTMS CONGRES

De uitrol van het European Rail Traffic Management System (ERTMS) in Nederland staat op het punt een nieuwe fase in te gaan. Begin oktober worden de details van de herziene uitrol van dit innovatieve treinbeveiligingssysteem onthuld, waaronder de specificaties van de eerste tranche en de keuze voor het proefbaanvak. Deze cruciale stap markeert het begin van de daadwerkelijke implementatie na jaren van voorbereiding en overleg.

We bespreken de uitrol van ERTMS in andere EU-landen en de waardevolle lessen die we daaruit kunnen trekken voor de Nederlandse situatie. Vervolgens richten we onze blik op de specifieke uitdagingen en noodzakelijke acties voor de Nederlandse uitrol. Wat zijn de volgende stappen? En hoe kunnen we deze kennis omzetten in actie om ERTMS in Nederland effectief te implementeren?

Blijf op de hoogte

Wat kunt u verwachten?

Programma

Het belang om als spoorsector de volgende stappen te zetten naar de uitrol van ERTMS is groter dan ooit. Samen met verschillende stakeholders duiken we in de actualiteiten, en vooral in de uitdagingen die ons tegenhouden in deze uitrol. Door samen te werken maken we de meeste kans om deze uitdagingen te tackelen. We bespreken onderwerpen zoals:

Best-practices in de landen om ons heen
ERTMS, ETCS en FRMCS
Voortgangsrapportage ERTMS
….

Inspirerend publiek

Het SpoorPro ERTMS Congres richt zich op een publiek met interesse in ERTMS, veiligheid, railsystemen en   … De bezoekers bestaan uit:

Spoorbeheerders
Spoorvervoerders
Aannemers
Leveranciers
Academici
Toezichthoudende instanties
Overheden: Gemeenten en Provincies

Partners