[/text]

Locatie

Het Spoorpro Seminar vindt plaats in De Eenhoorn in Amersfoort.

Adres: 
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Bereikbaarheid

Eenhoorn Amersfoort bevindt zich tegenover Amersfoort Centraal Station op een loopafstand van nog geen 5 minuten. Ook met de auto is het goed bereikbaar. Er zijn parkeerplekken beschikbaar bij Eenhoorn Amersfoort. Hier zijn wel kosten een verbonden, dus mocht je met het openbaar vervoer kunnen komen, dan raden we dit aan.

Covid-19 maatregelen

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, en automotive sector. Waaronder ook het SpoorPro seminar ” Investeringen in spoorinfrastructuur”. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Na de persconferentie op 15 februari zijn veel maatregelen komen te vervallen. Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Ook is het niet meer nodig om een corona toegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Onze maatregelen:
– Blijf thuis bij klachten
– Desinfecteer regelmatig uw handen

Samen zorgen we voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar anthousa.asabina@spoorpro.nl.