Veilig naar het SpoorPro Seminar

SpoorPro Seminar en COVID-19 maatregelen

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben we besloten het SpoorPro Seminar te verplaatsen naar een nader te bepalen moment. Wanneer het seminar ATO nu plaats zal vinden wordt op korte termijn bekend gemaakt. We kijken dan uiteraard naar een moment waarop het veilig is voor iedereen betrokken bij het evenement om samen te komen. 

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, automotive, en tankstation/carwash sector. Waaronder ook het SpoorPro Seminar. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Succesvol event mét interactie
Om een succesvol evenement te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen. Deze maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het eventbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid natuurlijk centraal staan.

Zo kunt u denken aan maatregelen bij congressen en bijeenkomsten als:

Veilig, passend en met ruimte voor het behalen van uw doelen!

We hopen uiteraard dat het SpoorPro Seminar volgend jaar kan plaats vinden. Wij houden de overheidsaanwijzingen in de gaten, en mogelijke aanpassingen communiceren wij met onze klanten en bieden waar nodig passende oplossingen. Wij werken hard aan bovenstaande maatregelen voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze organisatie, uw contactpersoon of via events@promedia.nl